Bemutatkozunk

Ismerős a teszt, amelyben a jungi alapokra felépített tizenkét pszichológiai őstípus közül kell kiválasztani a magunkra legjellemzőbbet? Íme a lehetőségek: az Ártatlan, az Árva, a Harcos, a Gondoskodó, a Kutató, a Szerető, a Pusztító, az Alkotó, az Uralkodó, a Varázsló, a Bölcs, a Bohóc.

Muhamed Ali például egyszerre volt Harcos és Ártatlan. A Harcos nem szorul magyarázatra. Az Ártatlan Alinak arra az oldalára utal, amely arra sarkallta őt, hogy megtagadja a részvételt a vietnami háborúban.

Ottlik Géza talán az Árva Bölcs lehetett.

A StratComm a tipikus Kereső Gondoskodó Alkotó.

A StratComm 2002-ben kezdte meg működését és mára prominens produkciós műhellyé nőtte ki magát Magyarországon. Alkotói csapatunk olyan tv-sorozatokat jegyez mint a díjnyertes Gasztroangyal, az Ég, föld,férfi, nő, a 4 Szellem vagy az Életművész. A StratComm gondozásában jelent meg Bobás Marcsi A sűrűje című könyve, amely gyorsan az eladási listák élére került és az éves olvasói szavazáson elnyerte az Aranykönyv díjat. A StratComm első játékfilmje 2015-ben került gyártásba és 2016 végén mutatkozik be a nagyközönség előtt.

Megalapítása óta a StratComm kommunikációs ügynökségként is működik. A reklám-, PR- és promóciós filmeken túl marketing kampányok teljes körű lebonyolításával foglalkozik, a kreatív és produkciós kihívások sikeres megoldásában segíti ügyfeleit.